Przepis i sposób przygotowania na: Zupa cebulowa z grzankami i kiełbasą chorizo
Kroki postępowania
Pod koniec gotowania dodaję do zupy ser topiony oraz drobno pokrojony szczypiorek.
bulion drobiowy | 1,5 litra |
cebula | 8 sztuk |
kiełbasa chorizo | 100 gram |
masło | 3 łyżki |
sól | 1 łyżeczka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/4 łyżeczki |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | 1/8 łyżeczki |
pieczywo razowe | 3 kromki |
serek topiony | 1 opakowanie |
szczypiorek | 1 pęczek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: