Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tosty z bekonem i pomidorem

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczywo tostowe 6 kromek
masło 15 gram
boczek wędzony 100 gram
pomidor 1 sztuka
cebula 1/2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Tosty z bekonem i pomidorem

Boczek kroję w plasterki i podsmażam na patelni.
Pieczywo tostowe smaruję masłem, nakładam boczek, plaster pomidora i plaster cebuli, zamykam drugą kromką pieczywa.
Tosty wkładam do opiekacza i trzymam dopóki się nie zrumienią.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mariuszek8 09.07.2015 10:25
mógłbym je jeść codziennie
adelajda 13.09.2014 16:52
dobra zapiekanka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak