Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto czekoladowo - cukiniowe ze świeżymi figami.
Kroki postępowania
Smacznego !
masło | 60 g |
olej z pestek winogron | 1/4 szklanki |
cukier trzcinowy | 125 g |
cukier waniliowy | 1 łyżeczka |
proszek do pieczenia | 1/2 łyżeczki |
sól | 1 szczypta |
jajko | 1 całe |
śmietana 18 proc | 1/4 szklanki |
mąka krupczatka | 150 g |
kakao | 3 łyżki |
kawa rozpuszczalna | 1 łyżeczka |
czekolada | o smaku amaretto 50 g |
cukinia | 1 średnia |
figi | świeże 4 sztuki |
cukier puder | do oprószenia ciasta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: