Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica Feta

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ser feta 1/2 opakowania
masło 2 łyżki
jajko 8 szt
sól i pieprz
szczypiorek

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica Feta

Jajka rozmącić w misce, przyprawić szczyptą soli i pieprzem. Masło roztopić na patelni, wlać jajka. Mieszając, usmażyć jajecznicę.
Ser odsączyć, pokroić wcześniej w kostkę. Dodać do jajecznicy tuż przed zdjęciem z patelni, lekko wymieszać.
Wyłożyć jajecznicę na patelnię i posypać posiekanym szczypiorkiem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak