Przepis i sposób przygotowania na: sernik kajmakowy
Kroki postępowania
![Krok 1 - sernik kajmakowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-kajmakowy32-2.jpg)
![Krok 2 - sernik kajmakowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-kajmakowy33-2.jpg)
![Krok 3 - sernik kajmakowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-kajmakowy34-2.jpg)
![Krok 4 - sernik kajmakowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-kajmakowy35-2.jpg)
![Krok 5 - sernik kajmakowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-kajmakowy36-2.jpg)
![Krok 6 - sernik kajmakowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-kajmakowy37-2.jpg)
![Krok 7 - sernik kajmakowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-kajmakowy38-2.jpg)
mąka | 200 g |
masło | 100 g |
cukier puder | 2/3 szkl |
sól | szczypta |
jajko | 1 szt |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
masa krówkowa | 400 g |
ser biały | 700 g |
jajko | 3 szt |
masło | 50 g |
cukier | 100 g |
cukier waniliowy | 1 szt |
budyń śmietankowy | 1 szt |
płatki migdałowe |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: