Składniki:
kapusta biała | 1/4 średniej główki |
sól do smaku | |
jabłko | 1/2 sztuki |
cebula czerwona | 1 mała sztuka |
borówka amerykańska | 2 garście |
morele | 2 duże sztuki |
ocet winny | 1 łyżka |
cukier | 1 łyżka |
olej | 5 łyżek |
szczypiorek | 1/2 pęczka |
kapusta biała | 1/4 średniej główki |
sól do smaku | |
jabłko | 1/2 sztuki |
cebula czerwona | 1 mała sztuka |
borówka amerykańska | 2 garście |
morele | 2 duże sztuki |
ocet winny | 1 łyżka |
cukier | 1 łyżka |
olej | 5 łyżek |
szczypiorek | 1/2 pęczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: