Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna z kukurydzą

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jaja 2
kukurydza w puszce 2-3 łyżki
posiekana dymka ze szczypiorem 1 łyżka
majonez tradycyjny 1 łyzka
jogurt grecki 1 łyżka
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna z kukurydzą

Jaja gotujemy na twardo, obieramy i kroimy drobno.
Dodajemy osączona kukurydzę i posiekaną dymkę. Następnie dodajemy przyprawy, majonez i jogurt. Wszystko razem mieszamy. Podajemy z pieczywem.
Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ice cubes 10.10.2014 17:05
dobra pasta :)
adelajda 10.10.2014 16:49
Ja też jeszcze takiej nie jadłam
jola91 10.10.2014 12:37
Kusząca pasta, takiej jeszcze nie jadłam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak