Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Parówki w cieście francuskim

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

parówki cienkie 10
tłuszcz 2 kostki
żółtko jajek 4
śmietana 10 łyżek
mąka 4 szklanki

Przepis i sposób przygotowania na: Parówki w cieście francuskim

Wszystkie składniki połączyć ze sobą. Gotowe ciasto rozwałkować. Pokroić na dowolnej wielkości części. Zawinąć w nich parówki. Piec w tem. 200 stopni na złoty kolor.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Megg 13.10.2014 22:26
super smaczny dodatek do czerwonego barszczu
olkaaa 13.10.2014 21:26
już dawno nie robiłam
halinah 13.10.2014 20:29
Próbowałam już takiego połączenia

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak