Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa z ryżem i brukselką

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

indycza szyjka 1 szt
marchew 4 szt
seler 1/2 szt
brukselka 12 szt
brokuł 1/2 szt
ryż 3/4 szkl
przyprawa uniwersalna Kucharek
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa z ryżem i brukselką

Z indyka, marchewki, selera gotujemy wywar. Mięso wyciągamy i obieramy, wrzucamy do zupy, dodajemy ryż, brukselkę i jeszcze gotujemy. Warzywa trzemy na tarce i dokładam do zupy. Przyprawiam do smaku kucharkiem i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 31.10.2014 07:53
jeszcze takiej nie jadłam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak