Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dietetyczna pasta rybna z ogórkami konserwowymi

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makrela wędzona 100 g
pstrąg wędzony 100 g
korniszony 200 g
jogurt naturalny 3 łyżki
sól 1 szczypta
Pieprz czarny mielony Prymat 2 szczypty

Przepis i sposób przygotowania na: Dietetyczna pasta rybna z ogórkami konserwowymi

Kroki postępowania

1
1. Korniszony kroimy w drobną kosteczkę.
Krok 1 - Dietetyczna pasta rybna z ogórkami konserwowymi foto
2
2. Makrelę i pstrąga (może być każda inna ryba wędzona) "skubiemy" tak, aby w paście nie znalazły się ości.
Krok 2 - Dietetyczna pasta rybna z ogórkami konserwowymi foto
3
3. Mieszamy składniki w głębokim talerzu lub misce.
Krok 3 - Dietetyczna pasta rybna z ogórkami konserwowymi foto
4
4. Dodajemy 3 łyżki jogurtu naturalnego i mieszamy.
5. Przyprawiamy sola morską Prymat i pieprzem czarnym mielonym firmy Prymat.
6. Tak przygotowaną pastę podajemy z pieczywem pełnoziarnistym:)

Życzę smacznego :)
Krok 4 - Dietetyczna pasta rybna z ogórkami konserwowymi foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

monikalangier 03.11.2014 18:02
pyszna pasta

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak