Przepis i sposób przygotowania na: Szaszłyki z mielonego z oliwkami i cząbrem
Kroki postępowania
Pod koniec pieczenia posypujemy żółtym serem.
Pieprz czarny mielony Prymat | |
sól do smaku | |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat | |
cząber | |
cebula | |
oliwki czarne Smak | 6 szt |
Czosnek suszony Prymat | |
cebula | 1 szt |
mięso mielone wieprzowe | 500 g |
musztarda | pół łyżeczki |
natka pietruszki | 2 łyżki |
wędlina wędzona | 3 plastry |
oliwa | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3 łyżki |
ser żółty starty | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: