Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta z tuńczyka

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

tuńczyk w sosie własnym 150 g
bryndza 100 g
masło 2 lyzki
kwaśna śmietana 2 lyzki
sok z cytryny 1 lyzka
Pieprz biały mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: pasta z tuńczyka

Bryndze utrzyj z masłem i śmietaną .Osączonego tuńczyka zmiksuj z sokiem z cytryny i bryndzą dodaj pieprz i sól do smaku,Schłodz.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

asienka15 29.10.2014 18:02
można udekorować koperkiem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak