Przepis i sposób przygotowania na: Drożdżówki z serem i kokosem oraz z powidłami - ciasto z miodem
Kroki postępowania
Na każdą nakładamy twarożek lub powidła.
mąka | 0,5 kg |
miód | 2 łyżki |
mleko | 2 szklanki |
jajko | 2 szt |
masło | 75 gram |
sól | 1 szczypta |
drożdże | 40 gram |
cukier | 0,5 szklanki |
twaróg | 1 kostka |
wiórki kokosowe | |
cukier puder | 8 łyżek |
papryka żółta | 1 szt |
cukier waniliowy | |
powidła śliwkowe |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: