Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Marynata musztardowa do mięsa

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

Musztarda francuska Prymat 1 łyżka
Musztarda miodowa Prymat 1 łyżka
oliwa 2 łyżki
czosnek 1 ząbek
pieprz do smaku
przyprawa do potraw Kucharek 2 łyżeczki

Porada

Marynatę wykorzystać do marynowania mięsa wieprzowego lub z drobiu.

Przepis i sposób przygotowania na: Marynata musztardowa do mięsa

Czosnek obrać i przecisnąć przez praskę. Połączyć z musztardą, oliwą, przyprawą uniwersalną, szczyptą pieprzu, dokładnie wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak