Przepis i sposób przygotowania na: Szpinakowa sałatka z wędzonym łososiem
Cebule pokrój w drobne krązki a łososia w paski.Jajka pokrój w plasterki.Wymieszaj wszystkie składniki,polej sosem,udekoruj szczypiorkiem i koperkiem..Udekoruj pomidorkami.
szpinak świeży | 300 g |
cebula | |
jajko ugotowane na twardo | 4 |
łosoś wędzony plastry | 200 g |
koperek | |
szczypiorek | |
pomidorki koktajlowe | 3 |
sok z cytryny | |
jogurt naturalny | 3/4 szklanki |
śmietana gęsta | 3 łyżki |
pieprz | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: