Przepis i sposób przygotowania na: Migdałowiec na kruchym cieście
Kroki postępowania
Smacznego !!!
mąka | 400 g |
masło | 200 g |
cukier | 100 g |
żółtko jajek | 3 sztuki |
kwaśna śmietana | 3 łyżki |
cukier waniliowy | 1 łyżka |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
sól | 1/2 łyżeczki |
białko | 5 sztuk |
cukier | 200 g |
migdały | 200 g |
migdały siekane | 50 g |
sól | 1/2 łyżeczki |
powidła śliwkowe | 200 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: