Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna z czerwoną fasolą

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 4 sztuki
fasola czerwona z puszki 1 opakowanie
sól i pieprz do smaku
majonez 2 łyżki
szczypiorek usiekany 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna z czerwoną fasolą

Fasolę osączyć, rozgnieść widelcem. Jajka zetrzeć. Dodać fasolę. Dodać szczypiorek. Dodać majonez i przyprawić do smaku. Dokładnie wymieszać.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak