Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kiszonej kapusty z jabłkiem i rodzynkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 40 dkg
jabłko winne 2 sztuki
rodzynki 5 dkg
oliwa 1 łyżka
sól i pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kiszonej kapusty z jabłkiem i rodzynkami

Jabłka obrać i pokroić w kostkę. Kapustę drobno pokroić, dodać jabłka i rodzynki. Dodać oliwę. Przyprawić do smaku. Wymieszać.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak