Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka śledziowa z wołowiną i buraczkami.
Wszystkie pokrojone składniki wymieszaj z sosem majonezowym.
Sałatkę posyp grubo posiekanymi orzechami laskowymi i udekoruj koperkiem.
Smacznego
filety śledziowe | 3 szt |
buraczki konserwowe | 200 gram |
ogórek konserwowy Smak | 3 szt |
jabłko | 2 szt |
wołowina | 300 gram |
cebula | 1 szt |
majonez tradycyjny | 3-4 łyżki |
orzechy włoskie | 4 szt |
włoszczyzna (bez kapusty) | |
koperek | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
sól | |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: