Składniki:
Ciasto kruche
masło zimne | 330 g |
mąka pszenna pełnoziarnista | 420 g |
cukier | 2 łyżki |
sól | 1 łyżeczka |
woda zimna | 140 ml |
Nadzienie
jabłka | 4 sztuki |
mąka pszenna pełnoziarnista | 35 g |
cukier | 80 g |
cynamon | 2 szczypty |
masło zimne | 330 g |
mąka pszenna pełnoziarnista | 420 g |
cukier | 2 łyżki |
sól | 1 łyżeczka |
woda zimna | 140 ml |
jabłka | 4 sztuki |
mąka pszenna pełnoziarnista | 35 g |
cukier | 80 g |
cynamon | 2 szczypty |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: