Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto czekoladowe
Po 2 godzinach ciasto wyjmujemy z zamrażarki , oblewamy polewą i wkładamy na kilka godzin do lodówki.
miód | 5 łyżek |
masło | 100 gram |
czekolada gorzka | 2 tabliczki |
jajko | 5 sztuk |
cukier | 0,5 szklanki |
mąka | 5 łyzek |
budyń śmietankowy | 1 opakowanie |
proszek do pieczenia | 2 łżeczki |
dżem | 1 słoiczek |
śmietana 30% | 250 ml |
czekolada mleczna | 2 tabliczki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 5 gram |
śmietana 30% | 200 ml |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 10 g |
miód prawdziwy | 3 łżki |
czekolada mleczna | 2 tabliczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: