Przepis i sposób przygotowania na: Roladki z dorsza z nadzieniem serowym
Kroki postępowania
Piec około 25 minut w temp. 180st. Przed podaniem oprószyć odrobiną posiekanego koperku.
filet z dorsza | 700 g |
sok z cytryny | 1/2 szt |
ser biały | 100 g |
koperek | 1 łyżka |
posiekana dymka ze szczypiorem | 1 szt |
śmietana 12% | 1 łyżka |
ser żółty | 2 łyżki |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
masło | 2 łyżki |
płatki migdałowe | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: