Przepis i sposób przygotowania na: czekoladowiec pomarańczowo-piernikowy
Wierzch przestudzonego ciasta smarujemy rozpuszczoną czekoladą (1 tabliczka). Posypujemy cukrem pudrem.
Smacznego!
czekolada gorzka | 2 szt |
mąka pszenna | 2 szklanki |
Soda oczyszczona Prymat | 1 łyżeczka |
cynamon Prymat | 1 łyżeczka |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | szczypta |
Goździki całe Prymat | 2 szt |
cukier brązowy | 1 szklanka |
jajko | 2 szt |
kakao | 3 łyżki |
masło | 200 g |
śmietana 18 proc | 2 łyżki |
skórka pomarańczowa |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: