Przepis i sposób przygotowania na: Sardyńska zupa selerowa
Kroki postępowania
Warzywa z mięsem smażyć na oleju 3-4 minuty, stale mieszając.
cebula | 1 szt |
ząbek czosnku | 1 szt |
marchew | 1 szt |
oliwa | 2 łyżki |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
seler naciowy | 30 dag |
gorąca woda | 750 ml |
Papryka ostra mielona Prymat | 0,25 łyżeczki |
chleb tostowy | 1 kromka |
masło | 1 łyżeczka |
ser żółty | 5 dag - pecorino |
mięso wieprzowe | 20 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: