Przepis i sposób przygotowania na: Udko z włoską kapustą
Kroki postępowania
Odstawić na godzinę do lodówki.
Kapustę poszatkować.
Po tym czasie przełożyć mięso na kapustę, zalać bulionem, dusić do miękkości.
Doprawić solą i pieprzem.
SMACZNEGO!!!!
kapusta włoska | 1/2 sztuki |
udka kurczaka | 5 sztuk |
marchew | 2 sztuki |
cebula | 1 sztuka |
bulion drobiowy | 1 szklanka |
olej do smażenia | |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: