Przepis i sposób przygotowania na: Roladki z kapustą-alternatywa dla pierogów z kapustą
Kroki postępowania
Roladę pokroić w 4-ro centymetrowe części.
Doskonale smakują z sosem grzybowym.
mąka pszenna | 37,5 dag |
jajko | 2 szt |
sól | 0,5 łyżeczki |
masło | 2 łyżki |
woda | 6 łyżek |
grzyby suszone | 2 dag |
cebula | 1 szt |
kapusta kiszona | 25 dag |
Goździki całe Prymat | 3 szt |
Owoc jałowca cały Prymat | 5 ziaren |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: