Przepis i sposób przygotowania na: Uszka z kapustą, grzybami leśnymi, szalotką, natką
Kroki postępowania
Gotujemy w osolonym wrzątku 2-3 min od zagotowania.
grzyby suszone | 2 garście |
szalotka | 4 szt |
cebula czerwona | 1 szt |
natka pietruszki | 2 łyżki |
masło | 2 łyżki |
kapusta kiszona | 4 garście |
sól do smaku | 1/2 łyżeczka |
Pieprz ziołowy mielony Prymat | 1 łyżeczka |
Kminek mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
woda | 500 ml |
mąka tortowa | 1,20 kg |
sól do smaku | 1 łyżeczka |
olej | 4 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: