Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Boczek do chleba

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

boczek surowy 1 kg
Papryka słodka mielona Prymat
Papryka ostra mielona Prymat
pieprz
sól
olej
kminek Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Boczek do chleba

Boczek nacieramy przyprawami.Boczek układamy skórką w dłu w naczyniu wysmarowanym olejem,przykrywamy. Pieczemy ok 2 h w temp 190 stopni. W czasie pieczenia podlewamy go wytworzonym sosem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

asiczekz 23.12.2014 15:53
mmm ślinka cieknie
Anna169Hosz 23.12.2014 10:35
Wspaniale wygląda!
Krzysztof15 23.12.2014 08:41
pyszny boczus
R'n'G Kitchen 22.12.2014 22:26
Pycha!!!Mniam!
wyattearp 22.12.2014 20:32
z musztardą -super
misia53 22.12.2014 17:12
ooo ....., taki pieczysty boczuś zjadło by się.....
Katarzyna59 22.12.2014 17:06
lubię taki boczuś
Justi2401 22.12.2014 16:14
Wygląda obłędnie, uwielbiam taki pieczony boczuś :)
ben-ka 22.12.2014 15:31
Apetyczny boczuś.
ania2610 22.12.2014 15:25
pyszny taki domowy!
gosia1988 22.12.2014 15:18
świetny do chleba-lubię taki
Renataj 22.12.2014 14:29
Domowy boczuś najlepszy:)
gosia561 22.12.2014 13:57
doskonały boczuś

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak