Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pekinka z mozzarellą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/3 główki
mozzarella 200 g
cebula 1 sztuka
kukurydza 1 puszka
ogórki konserwowe 3 sztuki
majonez 4 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pekinka z mozzarellą

Kapustę poszatkować. Mozzarellę, ogórki, cebulę pokroić w kostkę, dodać do kapusty. Dodać odsączoną kukurydzę i majonez. Wszystko starannie wymieszać i doprawić solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak