Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajka faszerowane

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajka ugotowane na twardo 6 sztuk
pieczarki 6 sztuk
ser żółty 50 gram
Papryka słodka mielona Prymat
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
Pieprz biały mielony Prymat
szczypiorek usiekany
cebula 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: jajka faszerowane

pokrojone pieczarki i cebulę smażyć na patelni, ugotowane jajka przekroić na pół. Żółtka wymieszać z masą, dodać starty ser i doprawić. Podawać ze szczypiorkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Seba 24.01.2015 09:38
fajna przekąska

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak