Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kiszonej kapusty

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta kiszona 300 gram
papryka czerwona 1/3
por kawałek
oliwa 1/2 łyżki
sól
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kiszonej kapusty

Kapustę kiszoną płuczemy, odciskamy z nadmiaru wody i przekładamy do miski. Por drobno siekamy i dodajemy do kapusty. Paprykę kroimy w drobną kostkę i także dodajemy do kapusty. Następnie wlewamy oliwę i surówkę przyprawiamy solą oraz pieprzem. Wszystko razem dokładnie mieszamy. Gotową surówkę wykładamy na półmisek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Skotka 16.01.2015 20:32
samo zdrowie:))
Janina 16.01.2015 17:17
Moja ulubiona surówka;)
jasiek 16.01.2015 14:20
najlepsza do rybki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak