Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica z kiełkami

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 2 szt
kiełki rzodkiewki 1 garść
koperek 1 łyżka
pomidor 1 szt
sól
pieprz
masło klarowane 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica z kiełkami

Masło roztopić na patelni, dodać kiełki i smażyć aż trochę zwiędną. Wbić jajka, posolić, popieprzyć, dodać koperek i wymieszać. Smażyć do uzyskania pożądanej konsystencji. Przełożyć na talerz, posypać koperkiem i udekorować pokrojonym na ósemki pomidorem. Podawać z ulubionym pieczywem. Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jadwiga/Jaga85 24.01.2015 10:47
Super! Szybkie i smaczne:)
Mniam 24.01.2015 09:55
Smaczna i pięknie podana jajecznica.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak