Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kiszoną kapustą

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta kiszona 300 gram
marchewka 1 sztuka
jabłka 1-2 sztuki
cebula biała 0,5 sztuki
Sól ziołowa jodowana Prymat do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku
olej słonecznikowy 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kiszoną kapustą

Kapustę odciskamy z nadmiaru soku i kroimy na drobniej. Marchewkę i jabłka obieramy i ścieramy na tarce. Marchewkę drobniej a jabłka na dużych oczkach. Dodajemy pół cebuli pokrojonej w drobną kostkę i doprawiamy solą i pieprzem. Na koniec polewamy dwoma łyżkami oleju. Podajemy do obiadu.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak