Przepis i sposób przygotowania na: Polędwiczki z gruszkami
Kroki postępowania
Na wierzchu układamy pokrojona cebulkę.
Przed podaniem całość posypujemy pokrojoną natką pietruszki
polędwica wieprzowa | 700 gram |
ser | 100 gram pleśniowy, z niebieską pleś |
gruszki | 3 sztuki |
cebula | 0,5 sztuki |
Majeranek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
Pieprz kolorowy Prymat w młynku | |
sól do smaku | |
koperek | 1 łyżka siekanego |
natka pietruszki | do podania |
śmietana 30% | 150 ml |
tłuszcz do formy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: