Przepis i sposób przygotowania na: Kaczka Pekin w ziołowej marynacie, zapiekana z warzywami
Kroki postępowania
Przygotowanie kaczki z warzywami.
kaczka | 1,5 kilograma |
ziemniaki | 8 sztuk |
cebula | 2 sztuki |
marchew | 4 sztuki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | do smaku |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 łyżeczka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 0,5 łyżeczki |
olej | 3 łyżki |
czosnek | 5 ząbków |
Papryka słodka mielona Prymat | 2 łyżeczki |
Papryka ostra mielona Prymat | 1 łyżeczka |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 łyżeczka |
Pieprz czarny mielony Prymat | szczypta |
Majeranek suszony Prymat | 250 gramów |
Tymianek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
Przygotowanie kaczki z warzywami.
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: