Przepis i sposób przygotowania na: Ostra zupa fasolowa
Kroki postępowania
Ilość cebuli zależy od uznania. My preferujemy niewielką ilość.
fasola Jaś | 250 g |
fasola czerwona z puszki | 1 szt |
czosnek ząbki | 3 szt |
cebula biała | do smaku |
masło | do smaku |
kiełbasa śląska | 100 g |
bulion | 500 ml |
Musztarda sarepska Prymat | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
Kucharek przyprawa uniwersalna | do smaku |
Papryka ostra mielona Prymat | do smaku |
Majeranek suszony Prymat | do smaku |
oregano | do smaku |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
śmietana 12% | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: