Składniki:
mąka | 220 gram |
woda | 110 mls |
sól | szczypta |
cukier | szczypta |
oliwa | 1 łyżka |
ketchup łagodny | 4 łyżki |
ser topiony | w plastrach 3 -4 (plasterki) |
ser żółty | 110 gram |
por | kawałek |
mielonka | ok. 150 gram |
mąka | 220 gram |
woda | 110 mls |
sól | szczypta |
cukier | szczypta |
oliwa | 1 łyżka |
ketchup łagodny | 4 łyżki |
ser topiony | w plastrach 3 -4 (plasterki) |
ser żółty | 110 gram |
por | kawałek |
mielonka | ok. 150 gram |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: