Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz z piekarnika
Kroki postępowania
Następnie dodajemy groszek, paprykę pokrojoną w kostkę oraz marchewkę pokrojoną w pół plasterki.
mięso wieprzowe | 1/2 kg |
cebule | 1 szt |
czosnek | 3 ząbki |
bulion warzywny | 1 kostka |
smalec | 2 łyżki |
musztarda | 2 łyżki |
mąka pszenna | 2 łyżki |
Papryka słodka mielona Prymat | do smaku |
sól | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
papryka czerwona | 1 szt |
papryka żółta | 1 szt |
marchew | 2 szt |
groszek zielony | 15 dkg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: