Przepis i sposób przygotowania na: Drobiowy gulasz z dynią i fasolką
Kroki postępowania
Dobrze wymieszać
ćwiartki z kurczaka | 2 sztuki |
dynia | 450 gram |
fasolka szparagowa | 250 gram-mrożone |
papryka czerwona | 1/2 sztuki |
cebula | 1 sztuka |
olej | 2 łyżki |
ketchup łagodny | 2 łyżki |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | 1/2 łyżeczki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 3/4 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: