Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z makaronem, tuńczykiem i fasolą czerwoną

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makaron muszelki 1,5 szkl
tuńczyk kawałki w oleju 1 puszka
fasola czerwona z puszki
posiekana dymka ze szczypiorem 1 łyżka
natka pietruszki 1 lyżka
sól
pieprz
majonez 1 łyżka
ketchup pikantny 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z makaronem, tuńczykiem i fasolą czerwoną

Makaron gotujemy al dente, osączamy.
Tuńczyka przekładamy do miski. Fasolę osączamy, dodajemy do ryby. Dodajemy również dymkę, natkę pietruszki, makaron, przyprawy, majonez i ketchup. Wszystko razem mieszamy. Przed podaniem chłodzimy w lodówce.
Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Damiano
Damiano 23.03.2015 08:38
fajna sałatka
Monika-twin 17.03.2015 10:42
LUBIE TAKIE SAŁATKI, ZDROWE I SMACZNE.
AgaS10 17.03.2015 08:55
Super sałatka:)
olkaaa 17.03.2015 07:26
jeszcze takiej nie jadłam
owca441 16.03.2015 22:12
pyszności 000

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak