Przepis i sposób przygotowania na: Zupa Kwaśny kurczak
Całość zalewamy bulionem ,dodajemy pastę curry ,liść laurowy ,sos chili oraz sok z kiszonej kapusty. Całość gotujemy do miękkości warzyw. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.
filety z kurczaka | 500 g |
marchew | 1 duża |
seler korzeniowy | 1 mały |
pieczarki | 200 g |
ziemniaki | 4 szt |
por (biała część) | |
kapusta kiszona | 200 g |
bulion drobiowy | 1 l |
masło | 1 łyżka |
pasta curry | 1 łyżeczka |
sos chili | 1 łyżka |
Liść laurowy suszony Prymat | |
sól i pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: