Przepis i sposób przygotowania na: Izaura
Kroki postępowania
Margarynę, cukier, cukier waniliowy, kakao i wodę zagotować.
Po wystudzeniu dodać 4 żółtka. Wymieszać. Dodać przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia.
Wszystkie składniki wymieszać.
mąka tortowa | 1.5 szkl. |
cukier | 1 szkl. |
kakao | 3 łyżki |
margaryna | 1 kostka |
proszek do pieczenia | 1.5 łyżeczki |
cukier waniliowy | 1 szt. |
jajko | 4 jaja |
woda | 5 łyżek |
twaróg | 1 kg. |
cukier | 1/2 szkl. |
masło miękkie | 1/2 kostki |
jaja | 4 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: