Przepis i sposób przygotowania na: Przepis dnia IV, odc. 20: Zrazy z szynki w boczku z sosem grzybowym i kaszą gryczaną
Kroki postępowania
Tak przygotowane zrazy podajemy z kaszą gryczaną i ogórkami kiszonymi.
kasza gryczana | 1 szklanka |
włoszczyzna | |
ogórki kwaszone | |
boczek wędzony | plastry |
rosół wołowy | |
cebula | |
szynka wieprzowa | 1 kg |
ziele angielskie | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
grzyby suszone | 20 g |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Musztarda sarepska Prymat | |
olej | |
masło | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: