Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z cebulką marynowaną
Łączymy ze sobą wszystkie składniki, dajemy majonezu według uznania i doprawiamy do smaku pieprzem i solą.
Sałatkę posypujemy pokrojoną natką pietruszki.
cebulka marynowana | 1 słoik |
kukurydza w puszce | 1 sztuka |
fasola czerwona z puszki | 1 sztuka |
seler marynowany | 1 słoik |
por | 1 sztuka |
jabłko | 1 sztuka |
jajka ugotowane na twardo | 5 sztuk |
wędlina | 30 dkg |
majonez | |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
natka pietruszki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: