Przepis i sposób przygotowania na: Doradca Smaku III, odc. 55: Sałatka z czerwonej kapusty
Kroki postępowania
Na patelnię wlewamy ocet winny i podgrzewamy na małym ogniu. W międzyczasie cebulę siekamy w piórka, a jabłka w drobną kostkę.
kapusta czerwona | 5 kg |
boczek wędzony | 300 g |
jabłko | 2 szt. |
cebula | 2 szt. |
rodzynki | 50 g |
szczypiorek | |
ocet winny | 50 ml |
Kminek cały Prymat | |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | |
Majeranek suszony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: