Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczno - pieczarkowa

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczarki 500 g
jajko 4
posiekana dymka ze szczypiorem 2 łyżki
majonez 2 łyżki
sól
Pieprz biały mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczno - pieczarkowa

Pieczarki obieramy, ścieramy na tarce o grubych oczkach i podsmażamy na patelni (najlepiej bez tłuszczu). Jajka gotujemy na twardo, ścieramy na tarce o drobnych oczkach. Pieczarki i jajka przekładamy do miski, dodajemy dymkę, majonez i przyprawy, mieszamy.
Podajemy z pieczywem.
Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

darmiona 14.05.2015 20:49
Fajny pomysł
justynkag 14.05.2015 14:40
Mmmm... Z pewnością bardzo dobra.Lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak