Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łódeczki z selera naciowego z kremem ziołowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

seler naciowy 8 łodyżek
twarożek śmietankowy kremowy 20 dag
czosnek 1 ząbek
śmietana 18 proc 2 łyżki
szczypiorek 2 łyżki
koperek 1 lyżka
sól
Pieprz ziołowy mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Łódeczki z selera naciowego z kremem ziołowym

Gałązki selera umyć, oczyścić, osuszyć. Pokroić je na kawałki. długość ok 10 cm. Twarożek staranie utrzeć ze śmietaną i szczypiorkiem, dodać przeciśnięty przez praskę czosnek, sól oraz pieprz, wymieszać.
Ziołowym kremem wypełnić selerowe łódeczki, ułożyć je na talerzu i posypać koperkiem. Podawać od razu po przyrządzeniu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak