Przepis i sposób przygotowania na: Szparagi białe w zielonej panierce polane szynką szwarcwaldzką
Kroki postępowania
Na patelni rozgrzewamy masło i smażymy szparagi .
Szynkę szwarcwaldzką kroimy w paseczki i smażymy na patelni.
POLECAM!!!!
szparagi | 10 szt |
szynka wędzona | 3-4 plastry |
natka pietruszki | 1 pęczek |
jajko | 1 szt |
mąka pszenna | 1/2 szkl |
mleko | 1/4 szkl |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
cukier | 1 łyżeczka |
czubrica zielona | do smaku |
masło klarowane | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: