Składniki:
mąka tortowa | 300 g |
białko | 5 sztuk |
cukier | 220 g |
proszek do pieczenia | 1 czubata łyżeczka |
mleko | 100 ml |
olej | 100 ml |
skórka z cytryny | otarta z 1 sztuki |
cukier waniliowy | 2 łyżeczki |
jagody | 1 niepełna szklanka |
mąka tortowa | 300 g |
białko | 5 sztuk |
cukier | 220 g |
proszek do pieczenia | 1 czubata łyżeczka |
mleko | 100 ml |
olej | 100 ml |
skórka z cytryny | otarta z 1 sztuki |
cukier waniliowy | 2 łyżeczki |
jagody | 1 niepełna szklanka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: