Przepis i sposób przygotowania na: Makaron z sosem szpinakowym z camembertem
Kroki postępowania
podawać z makaronem. posypać startym serem wędzonym oraz posiekanym szczypiorkiem
ser camembert | 1 krążek |
szpinak mrożony | 250 gram |
cebula | 1 mała |
kiełbasa wiejska | 1 małe pętko |
czosnek | 1 ząbek |
oliwa | 1 łyżka |
sól do smaku | |
Papryka ostra mielona Prymat | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
bulion warzywny | 150 ml |
szczypiorek | 1/2 pęczka |
ser wędzony | 10 dkg startego |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: